december 18, 2018

Over ons

Het hedendaagse leven is behoorlijk vluchtig te noemen. Alles moet snel, snel, snel. Dat geldt niet alleen voor het privé leven. Nee, ook het zakelijke leven bevindt zich in een stroomversnelling. Een gevolg hiervan is dat er steeds minder tijd over blijft voor leuke dingen. Ondernemers willen de beschikbare tijd dan ook graag aan hun core business besteden. Dat begrijpen wij bij Stradale Media maar al te goed.

Wij bieden extra digitale handjes aan online ondernemers.

 

Stradale Media is in het leven geroepen om ondersteuning te bieden aan ondernemers. Wij richten ons hierbij voornamelijk op zzp’ers in de digitale wereld, webshop eigenaren, marketing bureaus en webdesign bureaus. We leveren toegevoegde waarde aan projecten van online ondernemers. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het optimaliseren van data & content.

Wij ondersteunen onze klanten waar mogelijk.  Dit alles doen wij met het oog op de lange termijn. We willen dan ook graag langdurige samenwerkingsverbanden aangaan.

Persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en snelle dienstverlening zijn de pijlers binnen onze onderneming.

 

Dagelijks stellen we hoge eisen aan ons eigen werk. We streven perfectie na en dat uit zich in een optimale dienstverlening. We werken secuur, waardoor de foutenmarge is onze diensten miniem is. Daarnaast zijn we erg flexibel. Heb je een klus die in de avonduren uitgevoerd moet worden? Voor ons is dat geen probleem. Dat geldt eveneens voor klussen die in het weekend uitgevoerd moeten/kunnen worden. Tot slot willen we nog benadrukken dat we een snelle dienstverlening nastreven.

Bij Stradale Media hebben we niet de illusie dat we het digitale wiel opnieuw uitvinden. Maar, wij zijn er wél van overtuigd dat we de perfecte partner voor jouw (online) onderneming kunnen zijn.

Ben je benieuwd geworden naar de diensten die wij zoal aanbieden? Neem dan een kijkje op de ‘onze diensten pagina’.

Offerte aanvragen

Wil je direct een offerte aanvragen? Ga dan direct naar deze pagina en omschrijf de gewenste werkzaamheden zo uitgebreid mogelijk.

Alles wat wij doen is maatwerk. Mede daarom hebben we geen vaste prijzen. Nee, elke opdracht is voor ons anders en daarom maken we een offerte op maat. Graag vragen we je dan ook om de werkzaamheden zo uitgebreid en duidelijk mogelijk door te geven.