december 18, 2018

Onze diensten

Stradale Media is een duizendpoot wat betreft digitale werkzaamheden. We bieden een breed scala aan digitale werkzaamheden aan. Al deze digitale werkzaamheden worden snel doch secuur door ons uitgevoerd. Klik op ‘lees meer’ voor meer informatie over bepaalde werkzaamheden, inclusief door ons uitgevoerde praktijkvoorbeelden.

 

Webshop inrichting

Ben je de eigenaar van een webshop? En wil je alle producten op de juiste manier in de webshop krijgen? Schakel Stradale Media in. Wij hebben veel ervaring met het vullen van webshops, waarbij secuur werken voorop staat.


Content editor

Voor een website zijn de teksten van onschatbare waarde. Niet alleen de inhoud van de tekst dient op orde te zijn, maar ook het uiterlijk van de teksten en de achterliggende eigenschappen. Wij kunnen de teksten volledig naar wens op maken, inclusief SEO gerelateerde zaken.


Content verzamelen

Bij het opstarten van een nieuwe onderneming of een nieuw project is het uiteraard van belang om op hoogte te zijn van de marktomstandigheden. Stradale Media gaat voor jou op zoek naar de gewenste informatie. Wij leveren dit in een overzichtelijk bestand, volledig naar jouw wens.


Data Entry

Stradale Media kan secuur en snel alle gewenste gegevens invoeren in een door jou gewenst format. Dit scheelt jou een hoop tijd, terwijl jij je bezig kan houden met je core business.


Overige werkzaamheden

Stradale Media kan nog meer voor jou betekenen. Wat te denken van werkzaamheden in Photoshop, het herschrijven van teksten, het schrijven van korte productteksten en het transcriberen van interviews. Klik hieronder op ‘lees meer’ voor het volledige overzicht!


 

Heb je interesse in één van onze diensten? Neem gerust contact op via ons e-mailadres of via het contactformulier op onze website. Wil je direct een offerte aanvragen? Ook in dat geval vernemen we graag iets van je!