december 18, 2018

Onze diensten

Stradale Media is een duizendpoot wat betreft digitale werkzaamheden. We bieden een breed scala aan digitale werkzaamheden aan. Al deze digitale werkzaamheden worden snel doch secuur door ons uitgevoerd. Klik op ‘lees meer’ voor meer informatie over bepaalde werkzaamheden, inclusief door ons uitgevoerde praktijkvoorbeelden.

 

Webshop optimalisatie

Ben je de eigenaar van een webshop? Wil je graag gaan groeien met je webshop? Neem contact met ons op en we brengen jouw webshop graag naar een hoger niveau!


Content marketing

In de huidige digitale maatschappij speelt content een onwijs belangrijke rol. Wij schrijven en publiceren graag jouw content, zodat je bezoekers perfect geïnformeerd worden. Daarnaast heeft dit ook een positieve werking voor de ranking van jouw website in Google!


Content verzameling

Bij het opstarten van een nieuwe onderneming of een nieuw project is het uiteraard van belang om op hoogte te zijn van de marktomstandigheden. Stradale Media gaat voor jou op zoek naar de gewenste informatie. Wij leveren dit in een overzichtelijk bestand; volledig naar jouw wens.


Website optimalisatie

Een hoge ranking binnen Google is van grote invloed op het succes van jouw website. Wij zorgen er graag voor dat jouw website hoger in Google komt te staan én dat jouw website dus meer bezoekers aan gaat trekken.


Overige werkzaamheden

Stradale Media kan nog meer voor jou betekenen. Wat te denken van werkzaamheden in Photoshop, het herschrijven van teksten, het schrijven van korte productteksten en het transcriberen van interviews. Kan je wat extra digitale handjes gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


 

Heb je interesse in één van onze diensten? Neem gerust contact op via ons e-mailadres of via het contactformulier op onze website. Wil je direct een offerte aanvragen? Ook in dat geval vernemen we graag iets van je!